Halvårsutvärdering och nya mål!

Halva 2020 har passerat i vad som känts som ett nafs. Inför detta år tog jag fart och satte upp lite olika visioner och ”mål” för mitt (då ännu inte startade) företag och livet i stort. Nu, när 6 månader har passerat så kände jag att det var dags att göra en halvårsutvärdering och sätta lite nya mål – eftersom de flesta av mina mål redan blivit uppnådda!

Halvårsutvärdering och nya mål!
här ser ni den ”mål-mindmap” jag gjorde inför 2020.

Alla mål förutom att hålla en kreativ workshop och resa till ett nytt land har uppnåtts. Skulle vilja säga att coronapandemin kom lite i vägen för båda dessa punkter. Tanken om att resa till ett nytt land har såklart lagts på is. Inte nog med att pandemin stängde gränserna, jag lyckades dessutom bli på smällen och plötsligt känns inte utlandsresan prioriterad över huvud taget. När det kommer till att hålla en workshop så kanske det inte har blivit av ännu. Däremot fick jag uppleva någonting ännu bättre och mer utmanande som jag inte kunnat drömma om att få göra redan detta år! Jag fick ju hålla mitt livs första föreläsning vilket var fantastiskt lärorikt och kul!

Nu har jag alltså gått igenom punkt för punkt och gjort en uppdaterad version inför andra halvåret av 2020. Jag valde att leka med lite färg i min nya ”mål-mindmap”, som ni kan se nedan.

Halvårsutvärdering och nya mål!

Skillnaden då mot nu?!

Det som skiljer mest från första halvåret är att mina nya mål handlar mest om att bibehålla sådant jag redan påbörjat; exempelvis poddandet. Innan 2020 var drömmen att släppa en podd – och det har jag uppnått nu, tillsammans med fantastiska Jessica Hjert. Framöver vill jag utvecklas i poddandet och bli bättre på att skapa content och intressanta avsnitt! (Du har väl inte missat att det släpps ett nytt avsnitt varje fredag?! Dagens rykande heta avsnitt handlar om tillit, där vi bland annat diskuterar Jessicas upplevda brist på tillit och mitt tillits-överflöd.) Sjukt (o)normal finns där poddar finns, exempelvis på Spotify som du når genom att klicka HÄR. En (eller flera) workshops kommer jag hinna få till under andra halvan av 2020, det är jag säker på!

Lansering av webbshop och första peppmailet!

Tidigare denna vecka lanserade jag min alldeles egna lilla webbshop och skickade ut mitt livs första ”peppmail” med nyheter och information! Missade du det första peppmailet? Ingen fara, klicka HÄR. Ta mer än gärna en titt i webbshoppen – kanske hittar du någonting fint att ge till dig själv eller någon som står dig nära? (Utbudet kommer löpande att uppdateras.)

För att inte missa någonting framöver; glöm inte att registrera dig för mitt nyhetsbrev. Länken till registreringen hittar du längst ner på min hemsida! Direkt efter registreringen kommer du att få ett bekräftelsemail så har du inte fått någonting inom några minuter; kolla bland skräpposten! 🙂

Nu är jag taggad till tänderna för att fortsätta fånga drömmar! Har du också några visioner för året?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: