Ny månad och orakelkorten påminner om vad som är viktigt!

Tänk att juli månad är här! Halva 2020 har redan passerat och vi går nu in i andra halvlek. Min plan var att dagens blogginlägg skulle välkomna er in till min lilla webbshop. Det blir däremot inte alltid som planerat! Som med allt annat hittills har jag stött på ytterligare hinder på vägen. Det är ingenting allvarligt mer än tekniskt strul som gör att jag får skjuta några dagar på den efterlängtade premiären. Ett väldigt sammanträffande med allt strul jag brottats med, ny månad och orakelkorten påminner om vad som är viktigt! Orakelkortet kunde inte komma med ett mer passande budskap. Av den anledningen väljer jag att backa ett par steg istället för att pressa mig själv (och bli så gott som galen på kuppen). Månadens orakelkort var ett bältdjur med orden ”sätt hälsosamma gränser”. Jag måste alltså inte göra ALLT just ikväll…

Ny månad och orakelkorten påminner om vad som är viktigt!

Kortets budskap innebär en påminnelse om att jag, för att gå i linje med mina intentioner och nå mitt bästa jag, behöver sätta gränser och säga nej. Även till sådant jag tycker är roligt. Just nu handlar det bara om att jag behöver säga nej till mig själv och sätta gränser för vad som är rimligt att leverera. Även om hela mitt inre skriker och vill fortsätta jobba hela natten lång!

Orakelkortet kommer med en uppmaning om att sätta gränser men också om att vara ärlig mot mig själv och andra, även om saker som känns jobbigt. Är just nu lite trött på att varje litet steg ska innebära oanade hinder och motstånd. Behöver nog sova en god natts sömn och ladda ny energi för att orka ta tag i det igen. Tyvärr kommer jag inte att ha möjlighet med detta just denna onsdag då jag kommer vara inlagd på sjukhus hela dagen… Men, även på denna punkt avslutar kortet med den fina påminnelsen; Slappna av och lev.

Är ni med mig på det idag? Oavsett vad vi brottas med idag, kan vi bara försöka slappna av och leva? Sekunden JUST NU, när du drar ditt andetag och läser detta, är ditt liv. Så lev för sjutton gubbar!

Kärlek /Therese

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *