Mina mest gillade inlägg från första halvan av 2020

Tänk att halva 2020 redan har passerat! Jag befinner mig i en process där jag blickar tillbaka på halvåret som gått och utvärderar hur det varit. Så gott som alla mål jag satte upp för hela året är redan uppnådda. Av denna anledning kände jag ett behov att knyta ihop säcken för första halvåret och ta fart in i nästa halvlek. Mer om just målen kommer i ett eget inlägg senare i veckan! Idag tänkte jag fokusera på att sammanfatta mina mest gillade (instagram-) inlägg från första halvan av 2020!

Ni var många som hejade på när jag gjorde föreläsningsdebut! Jag föreläste på arbetsplatsen om vikten av att rensa och gav flera tips utifrån feng shui för hur mina kollegor kunde skapa en bättre arbetsmiljö. Jag mätte också upp currylinjer på kontoren för de som önskade detta och närmare hälften av oss möblerade om!
SÅ. RACKARNS. KUL!
Vinterbadet gick också hem och slog någon form av rekord, förvånansvärt nog! Det var en fantastisk känsla och jag skulle faktiskt gärna göra om det. För att läsa om min upplevelse av kallbadet, tryck här. Jag tror att vinterbadet har hjälpt mig med min badrädsla generellt. Denna sommar har redan inneburit bad vid två tillfällen – båda var frivilliga sådana och jag skulle gärna göra om det! Tyvärr kommer det inte bli något bad på minst 6 veckor för min del så jag får helt enkelt satsa på vinterbad igen. Men det är lite mer sport att bada när isen ligger längs kanterna än när temperaturen i vattnet är på ca 25 grader. Visst?

Se mina ”topp 9” på instagram;

För att se fler av mina mest gillade inlägg från första halvan av 2020, klicka in på min Instagram där jag bjuder på årets ”topp 9”! När du ändå hänger på min Instagram, passa på att berätta vad du vill se mer av! Deal?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: