Nytt avsnitt ute NU!

Vad är väl ett bättre sätt att fira fredagen med än ett nytt avsnitt av podden ”Sjukt (o)normal”?! Idag släpps det fjärde avsnittet där vi pratar om sjukt (o)normala tankar kopplade till mat och vikt. Jessica delar med sig av sina erfarenheter kring ätstörningar och hur hon tog sig ur det destruktiva beteendet. Vad lever hon med för sjukt (o)normala tankar kring mat och vikt idag och kan man bli helt frisk från ätstörningar? Spana in det senaste avsnittet på exempelvis Spotify!

Under slutet av förra året satte jag upp några mål för 2020. För att påminna mig själv om vart jag ville gjorde jag en mindmap och satte upp på väggen i mitt rum. På det viset har jag sett bilden varje dag och regelbundet påmints om vad jag vill uppnå. Vid flera tillfällen har jag stannat upp, känt efter om målen fortfarande känns rätt och följt upp hur det gått. Nu har snart ett halvår gått och så gott som alla mål är redan uppnådda! Att spela in en podd var ett av dessa och jag är SÅ himla glad att det blivit verklighet.

Missa inte månadsbrevet!

Målet om att resa till ett nytt land har fått läggas på is med anledning av coronapandemin. Planen om att hålla en kreativ workshop har också den lagts på is av samma anledning. Året är dock inte slut än så förhoppningsvis hinner jag få ihop någonting under andra halvan av 2020! Jag kommer under slutet av juni att skicka ut mitt första månadsbrev med nyheter och inspiration! Vill du inte missa det? Då rekommenderar jag att du så snart som möjligt skriver upp dig för månadsbrevet längst ner på denna sida!

Eftersom så gott som alla mål redan har uppnåtts så tänkte jag sätta nya mål och intentioner för sista halvan av året. Skulle du vilja ta del av de nya målen?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: