Min föreläsning gav dominoeffekt!

Om du hängt med här så har du säkert inte missat att jag nyligen höll min första riktiga föreläsning. Föreläsningen hölls på min egen arbetsplats inför alla mina go’a kollegor. Uppdraget jag fått var att berätta om hur vi påverkas av oreda och hur viktigt det är att rensa ibland. Inte nog med att jag tipsade om möblering och andra små saker som kan förbättra harmonin; jag erbjöd även kollegorna möjligheten att mäta upp currylinjer. Och min föreläsning gav dominoeffekt!

Min föreläsning gav dominoeffekt

Jag är så enormt tacksam för all fin feedback jag har fått! Jag tror inte att någon förstår hur mycket det faktiskt betyder att få höra åsikter och tankar som väckts efter föreläsningen! Det kändes extra kul att så många ville ha currylinjer uppmätta på sina kontor! Så gott som dagligen får jag kommentarer som ”jag har börjat rensa min mail” eller ”du inspirerade mig till att ta tag i hemmakontoret”. Det gör mig så ruskigt jäkla glad! Nu har dessutom flertalet kollegor möblerat om på sina kontor. Det är så roligt att se och höra förändringen som sker och jag hoppas att alla känner att det blir en förbättring. Tänk att min lilla föreläsning gav sådan dominoeffekt!

Är du intresserad av att anlita mig som föreläsare på din arbetsplats? Eller kanske är du nyfiken på en liten konsultation i hemmet? Kontakta mig genom att klicka HÄR.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: