ÄNTLIGEN finns podden ute!

Vilken pärs! Jag är verkligen ingen tekniker och det har varit en utmaning att fixa med detta. Äntligen finns podden ute så DU (och alla du känner) kan kasta er in och lyssna på premiäravsnittet! Än så länge finns bara ett fullständigt avsnitt ute, med tema depression (upplyftande nog!). Hur tänkte vi?

Äntligen finns podden ute
”Äntligen finns podden ute!”
Älskade vän @jessicahjert, vad har vi gett oss in i?

I avsnittet om depression delar vi tips och idéer kring hur du kan hjälpa dig själv eller någon du tror kan ha drabbats av en depression. Vi talar båda av egen erfarenhet och förhoppningen är att det ska kunna vara till hjälp för dig eller någon i din närhet. Ytterligare ett avsnitt släpps i helgen så håll ögon och öron öppna, då väntas nämligen ett helt nytt tema!

Äntligen finns podden sjukt (o)normal ute

Överös oss med reflektioner, feedback och tips på vad du vill höra mer om! Det hjälper oss att utvecklas och bli bättre i framtiden! Vi gör det med glädje och nyfikenhet – och en förhoppning om att det blir bra tillslut. För att läsa mer om grundidén med podden, klicka HÄR.

Finns än så länge att lyssna på via Spotify eller Soundcloud.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *