Ny månad och orakelkorten har talat!

Då var juni månad här. Den första riktiga sommarmånaden! Ny månad betyder att orakelkorten har talat. Kortet jag lade för juni var Ekorren med budskapet ”Believe in yourself”. Kortfattat tolkar jag budskapet som att jag behöver lita på att jag redan har allt jag behöver för att växa. Det är ett budskap som kommer i rättan tid nu när jag planerar att lägga i en andra växel i företagandet som mjukstartat ordentligt! Jag håller just nu på att sakta bygga upp en liten webbshop och förbereder material för framtida projekt. Som vanligt slänger jag upp hundra bollar i luften, samtidigt. Återstår att se hur jag lyckas fånga upp alla bollar också! Wish me luck – det kan behövas.

Kortet jag drog för maj månad var delfinen med budskapet ”this and that are true”. Jag tolkade det som att två sanningar kan existera samtidigt, att både gott och ont finns på samma gång. Det var en fin påminnelse om att fokusera på det positiva i tillvaron eftersom det negativa finns där ändå. Acceptans. SÅ simpelt men ändå så himla svårt. Jag tror faktiskt att jag under maj månad verkligen har njutit av livet. Lite extra njuter jag av livet jag bär inom mig just nu. Ser nyfiket fram emot att känna hur kroppen förändras, hur någon annans rörelser skapar fladdrande känslor i magen och försöker att ta tillvara på varje stund.

Hittills har varje ny månad haft ett eget budskap från orakelkorten. Är du nyfiken på hur det sett ut tidigare? Då kan du läsa alla tidigare inlägg här; januari, februari, mars, april och maj.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: