Håll koll på måendet med hjälp av…

Håll koll på måendet med hjälp av en så kallad ”mood tracker”. Bilden används på så sätt att du för varje dag i månaden fyller i en färg som visar hur du mår. Välj själv vilka färger som representerar de olika känslorna och fyll i dessa nere till höger på bilden (så du inte glömmer vilka färger du valt). Jag gillar idén att kartlägga måendet med kreativitet och lite lekfullhet! Denna månad bjuder jag därför på bilden och du får fritt ladda hem, skriva ut och måla! Dela gärna med dig till någon du tror skulle kunna glädjas av denna typ av ”pyssel”. Jag skulle dessutom bli superlycklig och du ville dela processen eller resultatet med mig!

Håll koll på måendet med hjälp av en mood tracker

På tal om personlig utveckling, mående och utveckling. Jag råkade nyligen upptäcka att så gott som alla mina mål för 2020 redan uppfyllts. Planen är därför att redan detta år starta upp min lilla webbshop! Tanken är att ha ett litet utbud med unika saker, tillverkade och utvalda med mycket kärlek. Det kommer finnas möjlighet att köpa smycken, målade bilder/pdf-filer och lite annat smått och gott! Jag planerar att beställa in små tillfälliga partier av vackra ting (och eventuellt några klädesplagg).

Vad tror du om min idé? Har du tips eller önskemål på någonting du skulle vilja se i shoppen? Hojta till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: