Min första föreläsning!

På fredag ska jag hålla min första föreläsning! Eller, snarare mina första eftersom jag håller två föreläsningar på raken! Det känns spännande, nervöst, superkul och allt positivt jag kan komma på! Samtidigt är det lite läskigt men det försöker jag att inte tänka på. Det ska bara bli så himla roligt! Har såklart gjort en power point-presentation och ska försöka låta bli att få en black out.

Min första föreläsning

Det gör mig så innerligt glad och varm i hjärtat att mina chefer vill låta mig få användning av min utbildning i feng shui – även på arbetsplatsen! På fredag har vi nämligen personaldag som brukar inledas med en storrensning. Denna gång får lilla jag starta upp hela kontoret genom att föreläsa om feng shui! Jag har fått i uppdrag att prata om vikten av att rensa och hur omgivningen med diverse pappershögar och annan oreda påverkar vår arbetsförmåga. Planen är att ge några praktiska tips för själva rensningsprocessen och för hur vi bäst kommer igång. Jag kommer också att prata om hur vi med hjälp av färger, möblers placering och andra små tips kan främja energi som gör sig ypperligt på ett kontor!

Wish me luck” på min första riktiga föreläsning!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: