Skulle du lyssna på våran sjukt (o)normala podd?

Nu händer det, jag utmanar mig själv. Vi båda utmanar oss, jag och min ”partner in crime” Jessica. Inom väldigt kort släpps våran podd! Det känns helt galet, vilka tror vi att vi är? Som om vi har någonting vettigt att säga egentligen? Lite så går tankarna samtidigt som jag känner att det spelar ingen roll vad någon annan tycker. Jag vill verkligen prova för att utmana mig själv och den som vill lyssna är mer än välkommen, de andra behöver inte bry sig. Skulle du lyssna på våran sjukt (o)normala podd?

Skulle du lyssna på våran sjukt (o)normala podd?

Grundidén med podden är att reda lite i vad vi har för skeva tankar om oss själva. Vi kommer exempelvis att prata om katastroftankar, uppskjutarbeteende och kroppsideal. Vi avhandlar även ämnen som depression och återhämtning, självkänsla och annat som ger oss feeling. Ambitionen är såklart att det ska hållas någon form av röd tråd med ett specifikt tema för varje avsnitt. Att hålla oss till struktur och trådar är inte någon styrka någon av oss har. Men vi vågar testa, och det är fasen bättre än ingenting!

Skulle du lyssna på våran sjukt (o)normala podd?
Om ni kikar på målkartan jag gjorde för 2020 i detta inlägg så ser ni att podden står med som ett mål!

Visst skulle du lyssna på våran sjukt (o)normala podd?

Vi är nybörjare och därmed långt ifrån proffs på detta men vi gör vårt bästa! Förhoppningen är att du och många fler kan känna igen sig i det vi pratar om. Vi vill minska känslan av ensamhet, visa att vi är fler om att ha skeva tankar om oss själva. Vi hoppas samtidigt på att kunna dela våra bästa tips om hur vi har hanterat olika svårigheter och jävliga tankar. Kanske kan någon där ute bli hjälpt av dessa tips! Hör mer än gärna av dig om du har önskemål eller tips på vad du skulle vilja höra om, vi är båda idel öra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Skulle du lyssna på våran sjukt (o)normala podd?”