Att bli bra på feng shui

Under senaste kurstillfället var det någonting som verkligen gick upp för mig när det gäller hur jag kan bli bra på feng shui. Visst kan alla läsa sig till kunskap! För att bli riktigt bra på någonting krävs dock att kunskapen också utövas rent praktiskt. Ju mer vi praktiserar desto mer erfarenhet får vi och därmed blir vi också bättre på det vi gör. Detta var såklart ingen ny kunskap i sig – övning ger ju färdighet, det vet vi alla! Det jag fick till mig på kurstillfället var snarare vikten av att beskriva varför riktlinjerna inom feng shui finns – inte bara att de finns.

Att bli bra på feng shui

Ända sedan jag började utbilda mig har jag tränat genom att väva in lärdomarna rent praktiskt i mitt liv. Jag skriver också dessa blogginlägg för att få sätta mina egna ord på allt jag lär mig. Den stora bonusen är såklart om jag kan glädja någon mer genom att dela allt fantastiskt med feng shui! Från och med nu ska jag i större utsträckning försöka förklara med egna ord varför jag delar vissa feng shui-tips. Genom att förklara och berätta för andra (med dina egna ord) så blir du alltså bättre själv!

Vad vill du veta mer om? Gör denna kvinna lycklig genom att klicka här, läs eller lämna en liten kommentar om vad du tycker!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *