Orakelkortets budskap för maj!

I april uppmanades vi att ta praktiska steg närmare drömmen, vara kreativa, måla, påta i trädgården och göra annat skoj. Utan tanke på kortets budskap måste jag ändå säga att det stämde väldigt väl för min del! Vi har fortsatt jobba med hemmet och tvättat altanerna. Dessutom har jag målat lite, kravlöst och lekfullt! Idag tänkte jag dock berätta hur orakelkortets budskap för maj lyder! Maj är för övrigt en av årets absolut bästa månader! Våren är här med besked, det blommar och grönskar och förväntningarna inför de riktiga sommarmånaderna gror.

Orakelkortets budskap för maj
För att läsa tidigare orakelbudskap, klicka här.

Kortet jag drog för maj var delfinens med budskapet ”this and that are true”. Min tolkning är att det handlar om det dubbelsidiga i livet. Om hur två sanningar kan existera samtidigt, både gott och ont. Alla människor och relationer består av både gott och ont. Kortet påminner oss om att fokusera på det positiva eftersom det negativa finns där ändå. En påminnelse om att se upp mot solen och njuta av stunden för att hämta kraft att möta mörkret. Jobba med acceptans. Du behöver inte välja sida, bör kanske inte heller göra det. Snarare jobba med att acceptera även de negativa faktorerna som existerar samtidigt.

Orakelkortets budskap för maj

Kortet vill också höja ett varnande finger när det kommer till att bestämma ”rätt och fel”. Allt i livet är inte svart eller vitt, vill du se det så? Kom då ihåg att det alltid finns flera sidor av varje historia, oavsett din åsikt och uppfattning. Både glädje och sorg existerar samtidigt, vare sig vi vill eller ej.

Om du är sugen på att skaffa orakelkort eller liknande så kan jag varmt rekommendera rara Johanna som driver dittandetag.se. I hennes webshop hittar du massor av fina kortlekar, kristaller, tenntrådsarmband och annat smått och gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *