Tomma kartonger = Tom energi

Att rensa i hemmet är som att samtidigt rensa i ditt inre! Ett hem belamrat med prylar blockerar energiflödet. Att avlägsna hinder hemma skapar både ett mer harmoniskt energiflöde i din bostad men höjer också känslan av harmoni i ditt liv. Dessutom skapar det mer plats för nya möjligheter att komma in i ditt liv!

Tomma kartonger = tom energi. Har du tomma lådor och kartonger hemma? Kanske är du sådan som sparar på kartonger till exempelvis hushållsmaskiner och liknande? Ett tips är att i sådana fall vika ihop kartongerna! På så vis tar de mycket mindre plats och tar inte längre upp lika mycket av den ”tomma energin”.

När du ser på eller håller en sak i din hand så aktiveras flera sinnen i kroppen. Det kanske väcks något minne eller känslor kopplade till positiva eller negativa upplevelser. Positiva och glada minnen höjer vår energi medan negativa minnen har motsatt effekt. Trasiga saker har samma negativa effekt vilket betyder att vi behöver laga eller byta ut det som är trasigt. När jag gjorde min första konsultation konstaterade vi att kunden hade en vacker men ganska ranglig pall hemma. Hon hade varit nära att ramla av den flera gånger och upplevde mest obehag när hon tänkte på pallen.

När energierna hemma är mer välbalanserade så får vi en mer harmonisk miljö vilket skapar trygghet och gör oss avslappnade. Hur kan du förbättra energin i ditt hem redan idag? Har du någon gammal kartong du kan göra dig av med (eller vika ihop)? Kanske kan du laga någonting du länge irriterat dig på? Jag har en kökslåda som varit trasig sedan vi flyttade in i huset för fyra år sedan. Idag ska den jäkeln lagas!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: