Mitt senaste DIY-projekt

Vi har en pall här hemma som jag ärvt av mammas farmor. Pallen var från början träfärgad men för några år sedan målade jag den vit. Planen var att klä om den men eftersom jag är lite långsam i starten så tog det ett tag (några år) innan pallen fick en ny skrud. Bättre sent än aldrig! Under påskhelgen gjorde jag nämligen slag i saken och klädde äntligen om min älskade pall i ett tyg som betyder mycket!

Såhär såg originaltyget ut, fläckigt och slitet.

Tyget som användes har jag sparat i flera år. För många år sedan klädde min farfar om två fantastiska öronlappsfåtöljer som vi hade i stugan. Älskade både tyget och fåtöljerna och är så glad att en bit av tyget finns kvar! Jag pratar alltså om detta fantastiskt mjuka komönstrade tyg.

Jag fullkomligt älskar både kossor och komönster så detta tyg ligger mig väldigt varmt om hjärtat.
(djurvänner, frukta icke; det är inte äkta)

Vad tycks?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *