Vad kan du göra på distans?

Jag törstar socialt och det är en märklig tid för oss alla. Visst sjutton saknar jag min familj! Det värker nästan i kroppen av längtan efter att få kramas med mina nära. Jag tänkte därför dela några tips på hur du kan ge och få lite kärlek och social stimulans såhär i karantäntider. Det blir extra viktigt att försöka ”umgås” och visa kärlek under rådande omständigheter.

Träffas online!

Ha en virtuell träff med dina vänner och familj! I torsdags hade jag och vännerna från hemstaden en virtuell ”after work”. Vi pratade lätt bort ett par timmar och jag är SÅ tacksam för möjligheten vi ändå har att ses på detta vis! Varför har vi inte tänkt på det tidigare?! Tänk att det ska krävas en pandemi och världskris för att vi skulle ta till vara på digitala möjligheter till umgänge… (Ljudet på min dator gav upp helt plötsligt, därför jag använder telefonen.)

Skicka blombud

Finns det något härligare än färska snittblommor? Förra veckan fylldes mitt hem med så galet vackra blommor då blombudet levererade tre fantastiska buketter på min födelsedag! Blommorna står sig väldigt fint ännu och förgyller mina dagar! Önskar du skicka någonting annat än blommor? Då kan jag tipsa om godisboxen.se eller bluebox.se, eller varför inte göra i ordning en egen liten presentbox?

Krispiga tulpaner är en solklar favorit hos mig!

Skicka snigelpost

Skriv ett vanligt brev och skicka till någon du saknar! Kanske kan du måla en bild, skriva några roliga vitsar eller bifoga en trisslott och ett foto från något kul ni gjort tillsammans? Att få post (förutom fakturor) är alltid en lika härlig överraskning, enligt mig.

Bor du nära familj och vänner? Då kanske det till och med finns möjlighet för er att träffas och hitta på någon utomhusaktivitet? Förslagsvis grilla körv med brö’ tillsammans, arrangera en kubbturnering eller ta en promenad i den friska luften. Har du några sköna tips på ”sociala” aktiviteter i dessa tider? Dela gärna med dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *