Påskledigt i en ding ding värld

Ingen har missat att det är kaos i världen. Överallt i media rapporteras om hur Covid-19 härjar hänsynslöst och skördar liv. Länder stänger gränser, vårdpersonal och matbutikspersonal går på knäna av arbete, människor blir isolerade och företag går i konkurs. Det berör och påverkar oss alla på något vis.

Denna vecka är dessutom påsken här med långa röda dagar. Det känns surrealistiskt att se fram emot en ledig långhelg mitt i allt detta. Lika surrealistiskt känns det när jag skriver mina inlägg om att rensa, vara kreativ eller fylla år. För mig är det nödvändigt med andra perspektiv, mitt i allt mörker. Inläggen skrivs inte utan medvetenhet om vad som pågår utan är snarare aktiva val att lägga fokus på någonting annat. Någonting som faktiskt är inom min egen kontroll och som förhoppningsvis kan bidra med någonting gott även till dig.

Vi behöver komma ihåg att fortsätta leva, även om vi får hitta nya vägar. Tänka, göra och prioritera annorlunda mot vad vi är vana vid. Ikväll ska jag ha en efterlängtad stund med mina underbara vänner från hemstaden. Utspridda på olika platser i Sverige ses vi i en virtuell ”after work”. Tänk vad dagens teknik ändå möjliggör och underlättar kontakt med våra nära och kära i dessa karantäntider!

Hur som helst, jag ville inte fokusera på coronaviruset. Jag ville bara önska DIG en helt magisk påskhelg, oavsett hur du planerar att spendera den. Gör någonting fint för dig själv, lägg en återfuktande ansiktsmask, laga extra god mat, ta en skogspromenad eller skriv en tacksamhetslista med minst 10 saker.

Värmande kramar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: