Skrytinlägg

I fredags utmanade jag dig som läser att våga slå dig för bröstet och skryta om alla dina styrkor, goda egenskaper och bästa sidor – på ett väldigt osvenskt vis! Det gjorde mig så himla glad att få ta del av det ni tycker om hos er själva! Fick bland annat höra om härliga egenskaper som förmågan att småprata med okända människor, driftighet och noggrannhet. Det gjorde mig alldeles varm att få höra hur stolt du blir över dig själv när du får gjort sådant du länge skjutit på, att du oftast lyckas göra saker så bra som du vill ha det, oavsett situation, och att du sprider glädje!

Eftersom ni var så många som antog min utmaning och delade era härliga egenskaper med mig så tänkte jag också bjuda på lite skryt. (Eftersom jag dessutom fyller år idag så känns det lite mer okej att på detta ”osvenska” manér dela mitt positiva med världen.)

Jag har nog aldrig känt mig så vacker som jag gjorde på min bröllopsdag…

Här följer osvenskt skryt (känsliga läsare varnas)

I grunden är jag snäll och vill alla människor väl, vilket jag tycker är en av mina bästa egenskaper. Jag är ganska omtänksam och mår bra av att hjälpa och inspirera andra. Det ser jag också som en god egenskap. Jag är ambitiös och vill alltid göra ett bra jobb, oavsett vad jag åtar mig (och det är oftast positivt).

Någonting jag dessutom är GRYM på är att äta Marabouchoklad. Min humor är ruskigt torr (men härlig) och jag bjuder mer än gärna på mig själv. Tycker att mina skämt är fantastiska och kan skratta högt av bara mina egna tankar. Jag känner mig trygg i mig själv och det är så jäkla skönt! Jag har dessutom blivit bättre på att ta plats och utmana mig att prova nya saker – och det är jag faktiskt stolt över. Bekvämast är jag i myskläder men om jag kunde (vågade?) hade jag helst bara burit den skrud Gud gav mig för det finns fasen inget skönare!

Jag älskar verkligen brudklänningen och blir glad varje gång jag ser den på galgen i mitt rum.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: