Vad vill du veta?!

Nu har fortsättningskursen i feng shui äntligen rullat igång! Två fullmatade heldagar är till ända och jag känner mig fylld till bredden med all ny kunskap. Denna gång fick jag lära mig jobba med kompass-ba guan, en karta som läggs över husets alla delar. Det går inte att få nog av feng shui – och jag vill verkligen inte att det ska ta slut heller, aldrig någonsin!

Jag skriver mina blogginlägg med feng shui i bakhuvudet, sätter egna ord på allt jag lär mig för att det ska fastna. Delar med mig av tips och idéer jag själv försöker använda mig av. Det finns SÅ obeskrivligt mycket att lära! Jag vill verkligen att alla som är nyfikna ska få ta del av all fantastisk kunskap. Detta eftersom jag genuint tror att en livsstil enligt feng shui kan bidra till ökat välmående på så många olika plan!

Jag har fått så mycket fin feedback, snälla kommentarer, hejarop och tack för sådant jag hittills delat. Det gör mig så obeskrivligt varm och glad för varje reaktion jag får! Varje gång jag lyckas bidra med någon tanke eller idé som kan hjälpa någon annan så växer värmen inombords!

NU skulle jag verkligen vilja ha DIN hjälp!

Berätta för mig vad du vill veta mer om! Finns det någonting inom feng shui som du är lite extra nyfiken på? Vill du ha tips för något särskilt rum? Tips för fortsatt rensning? (eller har ni fått nog av rensandet?) Upplever du besvär med en specifik del av hemmet som jag kanske kan hjälpa dig med? Var inte rädd, bomba mig med önskemål så blir jag överlycklig!

Lämna en kommentar här i bloggen, via facebook eller Instagram så samlar jag ihop önskemål och försöker leverera svar så gott jag kan. Du kan också maila mig på kontakt@hobbykreatoren.se eller via kontaktformuläret som du hittar HÄR.

Önskar dig en fantastisk tisdag!
Ta hand om Dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *