Jag utmanar DIG (slå dig för bröstet)

Sverige kallas för lilla landet lagom och generellt har vi svenskar svårt att slå oss själva för bröstet, sticka ut och ta plats. Vi knyter ofta näven i fickan när någon tränger sig i kön eller muttrar tyst för oss själva över saker som irriterar oss. Många av oss är ganska konflikträdda och vi friar hellre än fäller. Allt detta PK-tänk och viljan att passa in är väl en fin tanke i grunden men det leder inte till att vi vågar vara speciellt unika. Därför tänkte jag utmana Dig i att faktiskt slå dig för bröstet!

Jag vill nämligen höra vad du är stolt över med dig själv! Vilka är dina styrkor? Vad tycker du att du är bra på? Vilka är dina bästa sidor? När känner du dig som vackrast? Bekvämast? När känner du dig som mest stolt över dig själv? Jag har nämligen hört att det är ett starkt framgångsrecept – när vi vågar stå för våra goda egenskaper och styrkor. När vi TROR på oss själva och vågar visa världen vad vi kan!

Om du deltar i utmaningen och slår dig för bröstet genom att dela med dig vilka dina bästa egenskaper är – då bjuder även jag på ett riktigt skrytinlägg framöver! Så kom igen nu, Berätta!

Önskar dig en trevlig fredag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *