Orakelkortets budskap för april

Äntligen är april här! Med denna månad följer spindelns budskap ”Make your dreams real”. Det handlar om att våga ta ett litet steg närmare att förverkliga drömmen. När du tar ett litet steg mot drömmen så hakar ”andarna” på och stöttar på resan. Kortet kommer verkligen som en lämplig påminnelse om hur värdefullt det är att rent praktiskt börja göra någonting för att komma närmare drömmen. Inga drömmar uppnås utan arbete och uppoffringar. Vilket är det lilla steget du kan ta redan idag? Känns det som att du inte kan ta något steg idag? Då siktar du troligtvis på ett steg som ligger för långt bort, kolla närmare efter de små delmålen!

Orakelkortets budskap för april
Orakelkortets budskap för april; Spindlar och mod.

Ytterligare ett budskap kortet förmedlar är att NU är tiden att vara kreativ på! Passa på att skriva, rita, påta i trädgården, måla eller göra annat skoj.

Orakelkortets budskap för april

Budskapet för mars månad var att livet ibland sticks. Jag kunde nog inte i min vildaste fantasi tro att någonting som coronavirus skulle grabba ett så stadigt tag om världen, snacka om rejält sting… Jag har medvetet valt att inte uttala mig om det då det säkerligen snurrar i allas huvuden ändå. När det kommer till den pågående pandemin så har jag ändå en förhoppning att det ska föra med sig någonting positivt på sikt. Att det kan föra oss människor närmare, göra oss mer medvetna och omvärdera vissa saker i livet. Världen har tidigare tagit sig igenom stora kriser som världskrig och pandemier – och vi har tagit oss igenom det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: