Min första konsultation!

Förra veckan genomförde jag min första feng shui-konsultation. Det känns verkligen SÅ roligt och spännande att få komma med tips och idéer för att skapa bättre feng shui hemma hos någon annan! Kände mig lite nervös och ostrukturerad, visste knappt vart jag skulle börja och det fanns så mycket jag ville förmedla! Tack snälla Antonia för att jag fick äran att öva hemma i din härliga lägenhet!

Med mig hade jag såklart mina pekare, för att kunna hitta eventuella currylinjer och currykors. Currylinjer är jordstrålning och bör undvikas på platser där vi spenderar mycket tid, exempelvis i sängen eller soffan. (Det var på grund av detta vi möblerade om i mina föräldrars sovrum vid halv elva en kväll, efter att vi identifierat att mamma hade huvudet i ett currykors.) Om du sover på currylinjer eller ett currykors så kan det orsaka både sömnbesvär, sjukdomar och andra besvär.

Feng shui pekare för currylinjer vid konsultation

Under en konsultation kollar jag bl.a. på energiflödet i hemmet, balansen mellan yin & yang och de 5 elementen, currylinjer mm. Självklart hjälper jag dig om du har någonting särskilt du önskar förändra i hemmet eller livet i stort! Jag kan hjälpa dig med hela din bostad eller bara med specifika rum eller delar av ditt boende, beroende på vad du vill ha. Efter konsultationen får du ett samlat dokument med tips och råd på sådant jag uppmärksammat under konsultationen. Det mesta går vi igenom under själva konsultationen och jag svarar självklart på eventuella frågor som dyker upp längs vägen!

Jag kommer att göra några få kostnadsfria konsultationer i övningssyfte. Är du intresserad av att veta mer? Tryck på knappen nedan och anmäl ditt intresse i formuläret så återkommer jag så snart jag kan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: