Bästa tipset för bra feng shui hemma!

I årtusenden har feng shui tillämpats vid placering av hus, städer och vid utformning av själva hemmiljön. (Visste du att lärdomen till en början användes vid placering av gravar?) Feng shui är en metod och livsstil som handlar om att anpassa den omgivande miljön för att bl.a. främja välmående. Nyligen har jag avslutat grundutbildningen via Nordic School of Feng Shui som erbjuder en inriktning mer anpassad för västvärldens levnadssätt. Jag har verkligen hittat hem och längtar till fortsättningen som drar igång i början av april! Idag tänkte jag dela det bästa tipset för bra feng shui hemma!

Bästa tipset för bra feng shui hemma!

Jag tänkte ge er det bästa tipset för bra feng shui hemma – och detta är någonting jag tror att alla kan göra! Det handlar om att rensa och det gjorde mig så himla glad att ni var så många som ville veta mer! Det finns SÅ mycket att säga om ämnet och jag vet knappt vart jag ska börja. Av den anledningen tänkte jag leverera flera inlägg med tips på hur du kommer igång, hur ditt välmående påverkas och några knep för att prioritera ”rätt”. Jag kan riktigt känna i hela kroppen att jag har alldeles för mycket saker! Och sanningen är att alla våra prylar suger energi, även om vi inte ser röran. Är det någonting särskilt du skulle vilja läsa mer om när det kommer till att rensa i röran?

Med detta vill jag absolut inte att ni ska tro att jag är någon ”ordningsguru” – jag är definitivt en person som kan bli hundra gånger bättre på att rensa (även om min rensningsresa faktiskt har börjat)! Framöver kommer jag att dela med mig av rensningar och olika förändringar jag gör här hemma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: