Vad sade orakelkortet om mars månad?

Orakelkortet jag drog för mars månad var en geting med texten ”ibland sticks livet”. Budskapet kändes inte speciellt positivt och min spontana känsla var att mars kommer att innehålla besvikelser. När jag läste om kortets budskap så kändes det inte riktigt lika negativt (puh).

Min tolkning av kortet är att allt i världen inte är vackert men det finns ändå en mening med det som händer, även sådant som gör ont. Dessa nederlag eller ”stick” som livet kan bjuda på leder oss i slutändan till någonting bättre.

Ipa är ett levande bevis på någonting positivt som kom till oss när livet bjöd på ordentliga sting.

Kortet påminner också om vikten av att släppa negativa känslor av gamla besvikelser som vi utstått tidigare i livet. Kanske har det handlat om negativa saker vi tänkt om oss själva när vi jämfört oss med andra. Att jämföra oss med andra leder aldrig till någonting positivt (det är någonting helt annat att se upp till någon eller att låta sig inspireras av andra). Att jämföra oss med andra leder oftast till avund vilket skapar negativa tankar och hinder som kan leda till en falsk tro att du inte kan uppnå dina drömmar. Vi behöver alltså släppa taget om negativa minnen och känslor från gamla besvikelser för att gå vidare.

Smärtan minskar när du slutar berätta historian om hur j*kla ont det gjorde! Släpp det gamla och ta sikte på framtiden och det du faktiskt kan förändra. Historian är ju redan skriven…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *