Spegel spegel på väggen där…

För någon vecka sedan lade jag ut en självkärleksutmaning på Instagram och Facebook. Utmaningen gick ut på att du skulle ta en liten stund varje dag för se dig själv i spegeln, möta din egen blick och berätta för dig själv hur vacker du är, precis som du är! Verkligen omfamna hela dig själv och svepa in alla valkar, celluliter och rynkor i kärleksfulla ord. Detta ville jag att du skulle göra oavsett om det kändes konstigt eller om du trodde på dina egna ord eller ej. Till min stora glädje fick inlägget superfin respons och ni var flera som ville haka på! Nu undrar jag såklart hur det har gått?!

Jag har ärligt talat varit ganska dålig på att prata med mig själv i spegeln som utmaningen egentligen syftade till. Däremot har jag medvetet burit med mig utmaningen i bakhuvudet och försökt tänka positiva tankar om mig själv när jag sett mig i spegeln – och det känns faktiskt lite mer som bomull runt mitt eget hjärta efter dessa veckor! Jag känner mig tryggare i mig själv, kanske tryggare än jag någonsin tidigare gjort.

Tänk vad häftigt med det enorma antalet människor som lever på denna jord – och det finns bara EN av dig! Ingen annan lever ditt liv, känner dina känslor, skrattar precis som du, låter som dig eller rör sig exakt likadant. Vi har alla en egen plats på denna jord men behöver ofta ta för oss då utrymmet inte alltid serveras på silverfat. Ta för dig av livet och sträva efter att skapa en vardag du inte vill fly ifrån. Ta små steg i en riktning du är nyfiken på och bygg upp kärleken till dig själv. DU är den absolut viktigaste personen i ditt eget liv!

Starta kärleksutmaningen idag!

Missade du utmaningen eller glömde du att ge dig själv extra kärlek? Det är inte försent, börja idag och ta nya tag med självkärleken! Ett tips – ta ett par minuters paus redan NU, gå in på dass, se dig själv i spegeln och berätta för dig själv om dina tre bästa egenskaper.

Önskar dig en fantastisk och kärleksfull vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *