När kroppen skriker efter bromsen

De senaste dagarna har varit fyllda till bredden med både aktiviteter och ”to do’s”. Jag känner att det gått lite för fort. Jag är supertrött och någonstans skriker en röst att jag behöver bromsa. Det kändes extra tydligt på den lugna yogan jag var på igår då hela passet kändes som en lång plåga! Jag saknade all form av tålamod, fick ont överallt och hade svårt att komma till ro. Inombords snurrade tankarna och rädslan högg till. Tänk om jag tappar fotfästet och rasar igen?! Mitt inre larm har börjat ringa.

Till skillnad från tidigare så är tröttheten denna gång orsakad av positiva saker! Trots tröttheten känner jag mig väldigt glad och det är SÅ skönt! Däremot är det en stor omställning att behöva bromsa när det kommer till nöjen, men så är det just nu och det behöver jag lära mig. Det är jäkligt positivt att jag över huvud taget känner att jag behöver bromsa – och lyssnar på det! Ett supertydligt tecken är att jag har tappat min morgonrutin. Min plan är alltså att backa några steg, ladda om och samla ihop helhetsbilden igen för att orka ta mig an vissa uppgifter. Jag börjar med detta IDAG genom att kliva upp på morgonen för att sätta mig med min kalender och uppiggande pepparmintsolja.

Till min hjälp har jag kristallarmband och oljor som påminner mig om att stanna upp flera gånger under dagen.

Har du några goda tips att dela med dig av när det kommer till att ta hand om dig? Hur gör du när du känner att livet rullar på lite för fort? Dela gärna dina tankar i en kommentar!

Önskar dig en fantastisk onsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: