En mördare ibland oss

I lördags var det dags att fira bästisens 40-årsdag ordentligt. Jag och ett gäng härliga människor var bjudna hem till födelsedagsbarnet på ”seans” och hade inför kvällen tilldelats varsin roll. Temat var nämligen en Cluedo-middag då vi skulle lösa en mordgåta! ”Manuset” hade värdparet köpt via svenskamordgator.se och det blev verkligen en succé!

Jag spelade en fattig tysk pensionär som älskade hundar mer än allt annat. Under kvällen skulle jag prata med tysk brytning och passa min döda hund Benny som var med mig på festen. Övriga deltagare var bland annat begravningsentreprenör Granit och pastor Jansson, som smygdrack en hel del trots att han var både pastor och nykterist. Vi hade också överklassparet von Snabel, medlemmar från fågelföreningen såsom Lennart Fågelsång och fröken stjärna samt seansledaren och hennes bästa vän.

Herr Fågelsång var redo hela kvällen lång, med kikaren i högsta hugg.

Jag kan varmt rekommendera konceptet med mordgåtor för en trevlig kväll! Är imponerad över samtliga deltagares skådespelarinsatser och glad att jag fick vara med på denna kväll!

Har du varit på cluedomiddag tidigare? Vad är din upplevelse av det? Kanske skulle du vilja prova?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *