Stämde orakelkortets budskap för februari?

När jag lade mina orakelkort för 2020 så var det piggsvinet som representerade februari månad. Jag tolkade det bland annat som att jag skulle låta barnet inom mig komma fram men också att försöka ha en nybörjares perspektiv och utforska nyfiket – utan att låta gamla rädslor hindra mig. Nu när månaden lider mot sitt slut tänkte jag sammanfatta och utvärdera om min tolkning hade någon förankring i verkligheten. (Mer om hur jag tolkade kortet för februari kan du läsa om här.)

Jag har lite svårt att minnas om jag låtit mitt inre barn komma fram de senaste veckorna? Däremot har jag verkligen känt mig som en nybörjare, framförallt på jobbet då det skett många förändringar under tiden jag varit borta! Har äntligen återgått till vardagens rutiner och är tillbaka i arbete på heltid, vilket känns skönt.

Eftersom det är skottår i år så får vi faktiskt en extra dag att förvalta! Hur har februari varit för dig och hur planerar du att avsluta månaden?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *