Idag är ingen vanlig dag…

Idag fyller nämligen livets människa 40 år! Aldrig har jag träffat någon som känns så extremt lik mig – och som samtidigt är min totala motsats. Det är en ekvation som kanske inte borde gå ihop men som trots det känns helt självklar. Jag har så sjukt mycket att tacka denna kvinna för att ord inte räcker till! Hon är den som, utan att tveka (trots ständig ångest), ställer sig på en segway bara för att jag vill testa.

Redan min första arbetsdag drogs jag till denna färgglada ”hippiebrud” med vackert lockigt hår. Jag var så nyfiken på vem den tystlåtna och hemlighetsfulla människan med magisk utstrålning var! Det tycktes dock aldrig bli tillfälle att prata då vi tillhörde olika arbetsgrupper. Drygt ett år gick utan samtal. Tillslut bytte jag arbetsgrupp av en slump vilket gav oss en naturlig anledning att konversera. Du tog tillfället i akt och bjöd in hela gruppen till målar-workshop hemma hos dig och jag tjöt av lycka! Där och då slogs vi ihop likt två magneter och har sedan dess stått stadigt vid varandras sida.

JESSICA & JAG

Vi har hunnit med ett (nästan skrämmande högt) antal föreläsningar, workshops, promenader, semestrar, utflykter och djupa samtal. Hur mycket tid jag än spenderar med Dig så känns det som att vi aldrig umgås tillräckligt för att hinna prata klart.

Bästa Jessica. Tack för att du fyller mitt liv med färg. För att du får mig att krypa ur mitt mörka skal och våga ta tag i mina drömmar. För att du sparkar mig i arslet när jag behöver och för att du får mig att våga göra saker jag aldrig trott mig vara kapabel till. Du har hjälpt mig att kalibrera min inre kompass och för det är jag dig evigt tacksam!

Hoppas att du får en HELT jäkla fantastisk födelsedag! Jag ska göra allt jag kan för att din (arbets)dag ska bli så bra som möjligt. Komiskt att vi startar just denna dag med en rättegång, jag ska dock försöka strössla lite glitter över din dag ändå!

GRATTIS BÄSTIS!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Idag är ingen vanlig dag…”

%d bloggare gillar detta: