Det du manifesterar kommer till dig…

De senaste månaderna har flera av mina mål och drömmar inte bara antagit en tydligare form för min egen del, jag har också vågat säga flera av dem högt. Kanske till och med för första gången i mitt liv! Visst har jag hört talats om attraktionslagen och uttryck som ”det du manifesterar kommer till dig” men bara slagit bort det som trams. MEN, just nu är jag så fascinerad av hur saker och ting i livet bara tycks falla på plats (tillslut)!

Attraktionslagen handlar (enligt min tolkning) om att du lockar till dig energier som matchar din egen energi. D.v.s. att det du sänder ut kommer i retur (jag tänker lite förenklat: Behandla andra som du själv vill bli behandlad). Den senaste tidens sjukskrivning har bl.a. inneburit tid att analysera vad som bidragit till denna situation. Att försöka vända suicidtankar har verkligen uppmärksammat mig om min ”inre röst”; vad och hur jag pratar med mig själv. Den jäkla inre kritikern är min största fiende! Den har begränsat mig i alldeles för många år genom att skrika ut negativa tankar om vad jag är kapabel till och skapat rädslor som hållit mig tillbaka. Klart som korvspad att jag inte lockar till mig någonting bättre när jag går runt med sådant enormt självhat!

Några av böckerna som hjälpt mig på traven.

Jag försöker dagligen uppmärksamma vilka av mina inre ord och tankar som är sanning och inte. Många tankar dagligen är bara påhitt av den kritiska dumhjärnan. Med starthjälp av världens bästa Jessica samt medvetenheten om min inre kritiker så har jag äntligen börjat ta steg i en riktning som rör upp fjärilar i magen. Sedan jag vågade kliva utanför min komfortzon har saker och ting kommit till mig på ett nästan skrämmande sätt! Mitt liv har verkligen berikats på så många sätt! Utan att marknadsföra mina tjänster så rullar beställningar in varje vecka – och jag blir lika sprudlande glad varje gång det sker!

Nyligen hade jag dessutom ett så härligt videomöte med spännande uppdrag för framtiden! Det känns SÅ himla roligt och jag önskar att jag kunde skrika ut min glädje redan nu! MEN, mer om det någon annan gång! Avrundar med några kloka ord från coachgurun himself;

Lyft blicken och låt dina visioner skrämma bort dina problem.

Johannes Hansen

Önskar dig en underbar torsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *