Så jäkla tacksam!

I lördags var det öppet hus i Jessicas och min lokal – och jag skulle vilja säga att det blev succé! Jag är så jäkla tacksam och glad över utfallet. Den goa känslan håller i sig än! Det var fullt ös ända från klockan 10.30(!), då första besökaren oväntat dök upp. Oväntat eftersom vi egentligen öppnade kl. 12 men ändå så himla trevligt!

Målningar
Kristallarmband

Vi hade laddat upp med lite olika saker våra besökare kunde roa sig med, som orakelkort och eteriska oljor. Det fanns även böcker, kristallarmband, målningar och annat att köpa. Stämningen var god och ljudnivån hög, det var så härligt att höra surret från minglande gäster! Önskar att jag hade haft mer tid att prata med var och en av er! Jag hade dessutom bakat en chokladkaka med frosting samt handlat hur mycket gött att äta som helst! Fikat verkade gå hem och gräddkolan jag gjort – och smaksatt med eterisk olja – var riktigt uppskattad! Skulle du vara intresserad av receptet, hojta till!

Tävling
Eteriska oljor
Eteriska oljor
Jessica hade ställt upp ett litet bord med olika oljor. Där kunde du dofta dig fram till några favoriter för att sedan läsa vad det betydde att du drogs till just den oljan! Du kunde även köpa en egen blandning med dina favoritdofter.
Så kul grej! Ibland önskar jag att jag kunde låna hennes hjärna.

Vi fick så fantastiskt mycket fina komplimanger, lyckönskningar och blommor! Jag är överväldigad och så jäkla tacksam, kan inte riktigt beskriva känslan och kärleken jag känner. Ord känns ändå överflödiga men jag har njutit av känslan hela helgen. Tänk att jag har så fina människor i min närhet! TACK!

Blommor
Terapeut och kreatör, ett dreamteam

Jag talar nog för oss båda när jag säger att vi lämnade lokalen fyllda till bredden med glädje och samtidigt trötta som få. Jessica, när jag är med dig känns inga drömmar omöjliga! Tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *