Vi har blivit med skylt!

Skylt

I veckan blev vi med skylt! Kan ni förstå vilken grej?! Tänk att JAG av alla människor fick äran att haka på världens bästa Jessica och ta del av hennes härliga terapirum (OCH dela skylt). Jag kan inte riktigt förstå det men jag är så obeskrivligt tacksam. Imorgon är det dessutom dags för öppet hus. Då hoppas vi att du svänger förbi och säger hej! Vill du läsa mer om varför du borde komma, klicka HÄR. För att komma till eventet på facebook (där du gärna får kryssa i om du kommer), klicka HÄR.

Du är alltså välkommen till Vassbottengatan 14 i Vänersborg mellan kl. 12-14 imorgon, lördag. (Tips! Om du gillar second hand så har även Erikshjälpen, som ligger precis intill, öppet.)
Hoppas vi ses!

Önskar dig en fantastisk fredag (med blicken riktad mot en härlig helg)!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: