Vad tycker du om tarotkort och andra ”spådomar”?

Jag har funderat mycket på tarotkort och orakelkort. När jag var i tonåren trodde jag verkligen att tarotkort kunde spå framtiden. Idag har jag en helt annan uppfattning om tarotkort, orakelkort och andra liknande ”spådomsverktyg”. Jag har fortfarande en förkärlek till olika typer av kort, kristaller och spåkulor! Någonstans finns en lekfull förhoppning om att det ändå kan skänka någonting oerhört viktigt till oss människor. Jag tror nämligen att vi behöver ha någonting att tro på!

Jag tror stenhårt på att tarotkort kan vara både ett stöd och en vägvisare i livet, dock inte genom att korten sitter inne på någon sanning om framtiden! Jag tror nämligen att tolkningarna vi gör kan hjälpa oss att se nya perspektiv. Jag tror också att det kan bidra till ökad motivation och nya idéer som kan hjälpa oss framåt. Tolkningen vi gör påverkas troligtvis av rådande omständigheter, aktuella problem/frågetecken och vår intuition.

Vad är din åsikt eller tanke kring tarotkort och orakelkort? Har du någon erfarenhet av att själv använda/spå i tarotkort? Dela gärna dina tankar!

Om du är nyfiken på orakelkort så kommer jag ha med mig några till vårt öppna hus på lördag och du har då möjlighet att dra ett (eller flera) kort och göra en liten tolkning på plats! Har du missat att vi håller öppet hus? Då kan du läsa mer om det HÄR.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: