Vad är väl en bal på slottet…

Helgen spenderades på Hedenlunda slott med mannen och mina föräldrar. Farsgubben fick denna upplevelse i 60-års present (ett hett tips att ge bort en upplevelse i present, speciellt om det är någonting du själv kan och vill följa med på). Snacka om att det var mysigt! Vi åt galet god mat, fick riktig kvalitetstid tillsammans och njöt av en fantastiskt härlig spa-ritual. Vad är väl en bal på slottet – när det finns spa?

Vad är väl en bal på Hedenlunda slott - när man kan besöka deras härliga spa!
Hedenlunda slott
Utsikt över hedenlundasjön
Slottet låg dessutom vackert beläget med utsikt över Hedenlundasjön.

När vi anlände på lördagen så började vi med smörgås- och kakbuffé. Vid tretiden på eftermiddagen hade vi tid för spa. Iklädda badkläder, morgonrock och tofflor traskade vi in i spabyggnaden med varsitt litet kit innehållandes bl.a. kroppsskrubb, guldansiktsmask och diverse krämer. Sparitualen började med ett härligt fotbad, fortsatte med kroppsskrubb och ångbastu. Vi fick också göra isskrubb och ansiktsmask, basta och göra handmassage med stenar innan vi avslutade med badtunna utomhus och skålade i varsitt glas prosecco. Det var magiskt!

Smörgås- och kakbuffé på slottet

På kvällen bjöds det på trerätters middag där varenda tugga så gott som smälte i munnen. Det var SÅ galet vällagad mat och vinpaketet vi valde passade fantastiskt bra till varje rätt! Jag kan varmt rekommendera ett besök på Hedenlunda slott, om du har vägarna förbi Flentrakten.

Innan hemfärd passade jag på att ha en liten fotosession då det knappt finns några bilder på oss tillsammans (saknade såklart brorsan!).

Familjefoto på slottet
Familjefoto på slottet

Vad är väl en bal på slottet – när man kan gå på spa tillsammans? För visst är det härligt hur god mat, varma bad och kvalitetstid med älskade människor, kan vara som balsam för själen? Tusen tack för en magisk helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *