Ett tips för fullmånetider!

Har du sovit lite dåligt inatt? Kanske beror det i sådana fall på att det var fullmåne igår?! Jag hör ofta personer som säger sig sova dåligt när det är fullmåne. Jag har själv känt av det ibland men sömn brukar sällan vara något bekymmer för mig då jag snarare har problem att hålla mig vaken…

En av anledningarna till att sömnen kan påverkas under fullmåne är att energierna generellt vibrerar på en högre nivå. Du känner säkert till att måncykeln styr ebb och flod?! Det händer dock SÅ mycket mer i världen/naturen under fullmåne! Visste du t.ex. att det statistiskt föds fler barn i samband med fullmåne än vid nymåne? Fullmånen har nämligen inverkan på både växter och människokroppar genom att vi under samma period oftast gör oss av med vätska
(= vattnet går!).

Det tips jag vill dela med er är att det är ett ypperligt tillfälle att umgås och hitta på roliga/sociala aktiviteter i samband med fullmåne! ”Energin” sägs hålla sig ungefär lika stark i upp till tre dagar före och efter själva fullmånen. Om du är singel så är det kanske läge att gå på date?

Eftersom fullmåne är den bästa tiden för sociala aktiviteter så skulle jag slå ett slag för att du tar tag i att arrangera den pysselkvällen med dina vänner som du tänkt på länge – eller varför inte prova någonting nytt tillsammans? Oavsett vad du hittar på, försök göra någonting roligt som påminner dig om varför du älskar ditt liv – och ta med dina gamla vänner (och träffa nya!)

Önskar dig en härlig start på veckan – i fullmånens energirika sken!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: