Min fina moon journal

Jag måste bara visa vilket roligt paket som landade i brevlådan för några dagar sedan! Det är fantastiskt duktiga @themoon_journal som har illustrerat och gjort boken ”muse with the moon”. Boken är SÅ vacker inuti med bilder Jo har målat i akvarell. Den är fylld med information om månens olika faser och det finns SÅ många kreativa övningar för självreflektion.

Vackert inslagen var den också!
Jag lyckades få tag på en signerad version och fick dessutom med några supervackra bokmärken och vykort.

Jag beställde boken mest som inspirationsunderlag men också för att jag har någon form av fäbless för att beställa saker från småföretagare. Det gör mig alldeles lycklig att kunna gynna någon som tillverkar sina produkter med kärlek!

Sen har jag ju alltid älskat böcker, som du kanske vet…?! Hur som helst så önskar jag Dig en helt magiskt härlig fredag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *