Smycken och detaljer

Sist jag var i Göteborg kunde jag inte låta bli att stanna på min favoritbutik Avi & Lena. Tanken var att jag skulle slå till på en ring jag trånat efter länge men tyvärr var min storlek slut. Däremot föll jag pladask för en silverring med en liten onyxpärla. Den gled på mitt finger som om det var ödet och det gick liksom inte att motstå. Ringen bara skrek till mitt inre att köpa den!

När jag senare samma dag läste om stenens betydelse så blev det tydligt varför jag ville ha just den. Det var meningen och jag känner ingen ångest över att ha slösat bort några hundralappar på mig själv ”i onödan”. Jag är bara tacksam för att jag tog mig tid att gå dit – och att storleken på den ring jag tänkte köpa var slut. (Den kan jag ju köpa någon annan gång!)

(Bild och text från kristallrummet.se)

(Det KAN vara så att jag tidigare samma dag hade råkat köpa ytterligare en fantastisk silverring jag föll pladask för, från afro art) Det var jag troligtvis värd!

Jag älskar smycken, främst örhängen, ringar och armband. Jag har en dröm om att någon gång i framtiden prova silversmide. Det verkar så roligt och det skulle vara kul att få göra i alla fall ett par örhängen i egen design! Kanske får bli nästa års (eller höstens) utmaning?! Just nu pärlar jag för fullt inför vårt öppna hus om ett par veckor. Det är faktiskt ganska mysigt att pyssla med i tv-soffan så det är inte omöjligt att jag fortsätter pärla. Vad tycker ni?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *