Varför Du borde komma på öppet hus den 15/2!

Den 15:e februari mellan kl. 12-14 är det dags för öppet hus i Jessicas lokal i Vänersborg, där jag också kommer att hänga en del framöver! Förberedelserna pågår för fullt, på flera olika sätt. Jag vill inte bara påminna dig om att vi har öppet hus utan vill också berätta lite VARFÖR du faktiskt borde komma!

Inte nog med att du skulle göra både mig och Jessica till två rysligt glada skitar, du får dessutom kliva in och låta dig omfamnas av vårt mysiga samtalsrum! Jag och Jessica finns självklart på plats och du får ställa alla möjliga frågor (om sådana finnes). Det kommer finnas produkter till salu, exempelvis kan du knipa någon av Jessicas böcker! (Kan du inte hålla dig till den 15/2 så finns böckerna att köpa HÄR.)

Jag kommer att sälja målningar till pangpriser, samtliga självklart original. Du får möjlighet att testa eteriska oljor. Kanske hitta någon favoritdoft eller få hjälp med en egen blandning som passar just det du behöver. Vi har dessutom tillverkat egna armband med kristaller och lavastenar (galet snygga). Lavastenarna är ruskigt bra att droppa lite olja på för att få doften att sitta längre! Du får också provsmaka någonting där eteriska oljor använts som ingrediens.

Vi kommer utöver detta också att lotta ut fin-fina vinster! Vad sägs om en målad tavla med valfritt motiv eller deltagande i någon av våra workshops?!

Visst låter det nästan för bra för att vara sant? Jag hoppas verkligen att du kikar förbi och säger hej (och ta gärna med en vän)! Klicka HÄR eller på bilden nedan för att komma till eventet på facebook.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *