Vad sade orakelkortet för februari?

För några veckor sedan lät jag orakelkorten vägleda mig inför 2020 då jag drog ett kort för varje månad. Vad korten sade mig om januari kan du läsa genom att klicka HÄR.

orakelkort

När jag blickar tillbaka på januari (som för övrigt känts som den längsta månaden ever) så hade kortet faktiskt ”rätt”. Jag känner mig ungefär hundra gånger gladare idag! Kan nästan inte förstå hur jag, för bara några veckor sedan, inte ville leva! De sista veckorna har inneburit utmaningar för mig på flera sätt där jag försökt möta samtliga med glädje och nyfikenhet. Nu är jag dessutom (delvis) tillbaka på jobbet vilket känns bra! Försöker dagligen påminna mig själv om min sårbarhet och att det skydd jag byggt upp ännu bara är äggskalstjockt.

Orakelkortet jag drog för februari månad var ett piggsvin. Enligt min tolkning handlar kortet om att jag bör anamma en nybörjares inställning under denna period. Jag ska alltså försöka möta nya situationer med nyfikenhet och låta barnet inom mig komma fram. Med ett öppet sinne kan jag med större chans hitta det jag söker. Under februari bör jag också vara uppmärksam så jag inte låter rädslor och gamla känslor av skam eller skuld hindra mig från att göra någonting som troligtvis kan leda till någonting positivt.

Söt ändå

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *