Hänt i veckan?!

Fredagen är äntligen här och jag tänkte sammanfatta lite kort vad som hänt i veckan. Har till att börja med överlevt min andra deltidsvecka på jobbet! Jobbar deltid även nästa vecka vilket känns skönt. Jag är väldigt ivrig att komma tillbaka till mitt vanliga liv och kicka igång en massa roliga projekt! Samtidigt har jag fortfarande en del problem med minnet, synbortfall och blir väldigt snabbt trött och ljudkänslig, men det känns ändå okej. Jag känner mig trots allt GLAD nu för tiden och har inte alls haft depressiva tankar i samma omfattning som för bara några veckor sedan. Det finns verkligen hopp om livet!

MEN, nu var det veckan jag skulle sammanfatta och inte depressionen så jag ska försöka hålla mig till den röda tråden. För min del har veckan i övrigt bjudit på livets härligaste yogapass. Innan passet hade jag ett par droppar av den eteriska oljan ”valor” på handlederna, som en påminnelse att behålla lugnet och en positivare attityd. Doften förstärkte verkligen upplevelsen och jag har nog aldrig känt mig så grundad under ett yogapass förut!

Jag har också varit på cranio sacral-behandling (mer om den upplevelsen kan ni läsa om här). Mycket märkligt… Små små pusselbitar faller på plats och jag har fått hem lite roliga beställningar som är planerat att gå till företaget! Bland annat nya oljor, både för ökad tacksamhet, grundning och avslappning. Fint som snus! Dessutom levererades mina visitkort! YAY! Känns lite som vuxenpoäng på något nördigt vis. Säg till om du vill ha några, vettja!

Jag har dessutom färdigställt tre beställningar som skickas iväg IDAG! Alltid lika härligt att sitta med penna eller pensel i handen. TACK till er som ger målandet mening för mig!! <3

I övrigt har jag mest gosat (läs: busat) med Ipa the dog!

Hur har din vecka varit?

Oavsett hur veckan hittills har varit så önskar jag dig en helt underbar helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *