Välkommen på öppet hus!

Lördag den 15:e februari mellan kl. 12-14 bjuder Jessica och jag in er till hennes härliga lilla lokal (som jag också kommer hänga en del i framöver). Det skulle vara SÅ roligt om du kunde komma och fira premiären med oss!

Vi bjuder såklart på fika och kommer ha några fin-fina öppningserbjudanden och tävlingar. Det är den perfekta chansen att testa eteriska oljor, försöka vinna en tavla med valfritt motiv eller tävla om en plats i någon av våra kommande workshops, hur låter det?! Du får självklart också träffa oss och ställa eventuella frågor eller bara kika förbi och säga hej! Här har ni länken till eventet på facebook! Anmäl gärna om du kommer, så vi hinner ordna fika i mängder så alla får smaka!

Vill du få peppande bilder och information om kommande event, direkt i din inkorg?

Glöm då inte att du kan registrera dig längst ner på hobbykreatoren.se. Som en liten bonus har jag målat bilder som bifogas med varje månadsbrev, samtliga målade med kärlek och innehåller olika peppande budskap! Bilderna får du använda fritt, kanske skriva ut och måla eller sätta upp på lämplig plats?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *