Vilket är ditt favoritplagg?

Gillar du klänningar? Jag älskar klänningar – på alla andra! Det ser helt fantastiskt ut och jag drömmer om att kunna bära klänningar med samma grace som andra. Däremot är jag i ärlighetens namn inte speciellt feminin och har tyvärr aldrig känt mig bekväm i klänningar. Jag känner mig oftast som en heffaklump eller jättebaby i klänning, men vet du vad? Jag har hittat den PERFEKTA klänningsmodellen för mig!

Kan nog till och med säga att jag är kär, på riktigt. Jag har hittat hem i klänningar som går att knäppa upp hela vägen och som kan användas som dusters. Det får mig att känna mig så jäkla bekväm, trots att det är en klänning! Det bästa är att jag kan kombinera den med mitt favoritplagg of all times – jeans – och jag kan ändå känna mig både feminin, vacker och stark. Jag har ett par olika men favoriten är helt klart mitt senaste tillskott som jag suktat efter i evigheter! Glädjen när jag lyckades knipa en av de sista på rean! En blommig duster från favoritaffären FGL-shop (ursäkta den urkassa bildkvalitén men här ser ni klänningen i sin helhetnär den används helt uppknäppt dvs).

Jag vill gärna höra vilket ditt favoritplagg är!! Vad har du på dig när du känner dig som snyggast? Har du något plagg som känns riktigt som ”du”, som återspeglar din personlighet eller som får dig att känna dig lite extra bekväm?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Vilket är ditt favoritplagg?”