Är du nyfiken på kursen kreativ struktur?

Tidigare i veckan var jag och livets människa på intensivkursen i ”kreativ struktur”. Kursen handlade om hur man som kvinnlig företagare kan skapa struktur i arbetssätt, planering och allt däremellan – på ett kreativt sätt för att göra jobbet både enklare och roligare. Det är den fantastiska fotografen Jenny Brandt Grönberg (som jag har följt på instagram i flera år – lätt starstrucked, ska erkännas) som håller i kursen. Om du är nyfiken på kursen så kan du klicka på hennes namn och komma direkt till hemsidan där du kan läsa mer! Vackra Jenny!

Vi var ett litet gäng förväntansfulla kvinnor som träffades på Clart studio i Varberg och det blev verkligen en härlig dag med galet mycket inspiration och trevliga konversationer. Så tacksam! Med på kursen var bl.a. två fantastiska kvinnor som båda jobbade med silversmide. SÅ vackra smycken! Rekommenderar varmt att ni kikar in på deras instagramkonton. Kanske hittar du någonting att skämma bort dig själv med – eller din partner?
@liselotteklingenersilversmycke & @silversmide_gunlidesign

Fotografen (och mångsysslaren, skulle jag säga!) @karinlinde var också med. Om ni har vägarna förbi Varberg så rekommenderar jag att ni svänger förbi brädspelscaféet hon driver med sin man! Hur mysigt?! Det ligger på brukstorget i Varberg, där ni hittar flertalet fantastiska butiker och kreatörer som bl.a. favoriten FGL-shop, Verkets bageri och café samt Clart studio. Jag fullkomligt älskar hela området!

Fick med mig väldigt många konkreta och kreativa tips från dagen och känner mig fullmatad med lust och inspiration som jag måste försöka kanalisera framöver. Just nu vill jag bara sitta med min nya pärm och grotta ner mig i min kreativa struktur!

Det har verkligen hänt så mycket roligt sista tiden, med både feng shui-utbildningen och eventen jag varit på den sista tiden. Jag har verkligen hittat en väg i livet som känns så jävla rätt!

Jag hoppas att du har en härlig fredag framför dig och önskar dig en trevlig helg!

Follow my blog with Bloglovin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: