orakelkort

Låt orakelkorten tala för januari

I lördags lät jag orakelkorten förutspå årets budskap, månad för månad. Ibland är det nästan obehagligt hur skrämmande väl kortens budskap stämmer! Nej, jag har inte tappat verklighetsuppfattningen helt, jag har bara vågat anamma sådant jag faktiskt intresseras av. Orakelkort till exempel. Jag tror egentligen inte att min framtid kan förutspås i några kort, så vilsen är jag inte (ännu). Det jag däremot tror är att kortens slumpmässiga budskap säger någonting som jag gör min egen tolkning av. Jag drar paralleller till min verklighet och suger åt mig budskap jag kanske behöver höra just nu. Budskapen jag utläser kanske kan hjälpa mig att få inspiration, motivation eller att få upp ögonen för andra perspektiv som kan hjälpa mig att se lösningar. Och så älskar jag dessutom alla vackra bilder!

Jessicas år enligt orakelkorten.

Jag och bästisen lade upp ett kort för varje månad samt ett som representerade året i sin helhet. För mig handlade budskapet för januari månad om att ta ett kliv ut ur mörkret och in i ljusare/gladare tider. Det handlade om att våga ta risker och med nyfikenhet ta mig an alla utmaningar jag möter. Jag ska våga erkänna mig sårbar och att jag befinner mig i början på någonting jag ännu inte behärskar. Det stämmer ju skrämmande bra med tanke på hur jag mått sista tiden och att jag nu faktiskt känner mig lite gladare och ska gå tillbaka till jobbet. Jag är dessutom mitt i processen med att bygga upp ett företag och vet knappt vad jag pysslar med men jag tänker ”fake it til I make it”, ha kul på resan och hoppas att allt ska gå väl!

Ytterligare ett kort som stämde skrämmande väl var det som representerar året i sin helhet. Jag skrev tidigare ett blogginlägg om ledordet jag valt för 2020; att våga. Visst sjutton handlade mitt årskort om nästan exakt samma budskap; att jag ska vara modig och våga. Creepy!

Det må vara slumpen men jag suger verkligen åt mig det jag tror jag behöver höra just nu. Vad har du för tankar kring orakelkort och liknande? Dela gärna med dig genom en kommentar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Låt orakelkorten tala för januari”