Den största gåvan!

På julafton grät jag faktiskt som ett litet barn, av lycka. Jag satt på golvet hemma hos mina föräldrar, i mitt lilla övernattningsrum och öppnade julklappen från bästisen. Dels fick jag Johannes Hansens senaste bok (som jag för övrigt hade tänkt köpa till henne i julklapp men misstänkte att hon redan hade skaffat). Jag fick inte bara boken utan ytterligare ett litet paket, med det största innehållet! Däruti låg bland annat en fantastisk liten jordubbskvarts – stenen som sägs stärka livslusten, balansera energifälten och trösta ett nedstämt psyke. I paketet låg också en nyckelring med den vackraste av citriner, kristallen som attraherar glädje och positivitet! På nyckelringen hängde en nyckel – som går till hennes nya lokal. Jag. Dog.

Detta innebär alltså att även jag kommer ha en magisk plats att vara på, där jag kan genomföra aktiviteter och utveckla min dröm. Jag vet inte ens hur jag ska kunna tacka för någonting så fint? Det gör mig alldeles mållös och varm i hela hjärtat. TACK!

Månadsbrev med gratis freebies!

På tal om drömmar och mål så har jag öppnat möjligheten på hemsidan att registrera sig för prenumerationen på kommande månadsbrev, där jag planerar att dela information om nyheter och event. Jag bjuder dessutom på gratis bilder jag målat – samtliga med peppande budskap! Dessa är fria att använda, skriva ut och måla eller kanske att sätta upp på lämplig plats (om det är någon av bilderna du gillar dvs). Scrolla längst ner på hemsidan för att registrera dig! (Håll utkik i skräpposten om du inte fått ett välkomstbrev strax efter att registreringen är klar, jag skickar nämligen ut ett mail med en bild som du kan använda direkt!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: