Har du något ledord för 2020?

Idag välkomnar jag det nya året i lugn takt här i hemmets lugna vrå. Jag har äntligen bestämt mig för 2020 års ledord och det känns verkligen så rätt. Har funderat på olika alternativ och har hela tiden landat i ordet ”VÅGA”. Jag måste nämligen våga ta stegen nu. Steg närmare mina större drömmar och mål, som mitt blivande företag.

Under 2020 önskar jag också att jag kan hitta inre styrka att verkligen våga leva ut. Med detta menar jag att våga leva ut HELA mig själv och inte ”tona ner” mina sätt att uttrycka mig på. Jag vill trotsa rädslan för att sticka ut och planerar att höras, synas och ta plats. Ta den plats jag känner att jag behöver och vill ha. Självklart utan att medvetet kliva någon annan på tårna! Jag tror nämligen att det finns plats för oss alla i universum, kruxet är ofta att vi inte vågar ta den. Att vi istället ger plats till andra som vi tror vill ha eller behöver det mer än oss.

En liten knuff i baken kan behövas ibland, där har jag haft bästa @jessicahjert till hjälp.

Jag tror inte att vår rätta plats kommer serverad på ett silverfat och det är nog inte alltid enkelt att våga ta för sig heller. Jag kan inte ändra på någon annan människa utan måste börja med mig själv. Om jag vågar ta för mig är jag säker på att jag också kommer växa som människa! Min högsta önskan är att jag, genom att dela min resa, kan inspirera även andra till att våga.

Så, just nu är planen att fortsätta skriva, måla och våga leva ut. Förhoppningsvis kan jag inspirera någon av att dela min resa genom både med- och motgångar som dyker upp längs vägen. Med ledordet ”våga” så ska väl det mesta vara möjligt?! Har du något ledord för det nya året?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: