Ett nytt kapitel!

Just nu känner jag mig så glad! Inte bara över att vi snart går in i ett nytt decennium och ett nytt år med sina ännu relativt okända utmaningar. Det börjar också närma sig ett nytt kapitel i livet med en dröm som äntligen ska gå i uppfyllelse och jag känner nästan hur det börjar brännas! Under januari månad ska jag nämligen påbörja en grundutbildning inom feng shui, på Nordic School of Feng Shui. Någonting jag hoppas kommer kunna ge både mig och många andra glädje i framtiden. Jag har väntat på detta SÅ länge! Har du någon plan eller önskan om att prova någonting nytt under 2020?

Kurslitteraturen har jag redan läst ett par gånger och jag rekommenderar den varmt till dig som är nyfiken på vad feng shui innebär. Det är en väldigt lättläst och tydlig bok som förklarar några av grunderna. Min förhoppning är att jag ska få lära mig mer om hur vi rent konkret kan förändra miljön omkring oss för att uppnå ett bättre välmående.

Jag tror inte att jag är den enda som påverkas starkt av min omgivande miljö. Kanske har du också gått och flyttat runt ljusstakar eller möbler till dess att det känns rätt? Jag älskar känslan när saker hittar sin plats i hemmet och trivs verkligen inte med vissa färger eller material. Min förhoppning är att jag på sikt ska kunna sprida kunskapen vidare och hjälpa andra hitta frid genom att förändra och jobba med den befintliga miljön. Nedan ser ni exempelvis en del av mitt vardagsrum. Jag har SÅ svårt för den randiga tapeten och den måste väck under 2020! Gröna växter däremot, det älskar jag (dessvärre har jag inga gröna fingrar).

Önskar dig en fin måndag och härlig start på en ny vecka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *