Vart är jag om 10 år?

Nästa uppgift i boken ”planera för dina drömmar” handlar om att skapa en moodboard med framtidsvisionen. Hur vill jag att det ska se ut om 10 år, rent konkret? Genom att visualisera med bilder på detta vis så känns det lite verkligare och möjligare att uppnå. När jag ser det framför mig så kan jag riktigt känna känslorna och drömma mig bort.

På något vis tror jag också att det är hjälpsamt att uttala och vara tydlig med vart man vill i livet för att andra ska veta vart du är på väg och på så vis också kunna hjälpa och stötta på vägen. Om ingen vet vad jag drömmer om så är det betydligt mindre chans att någon erbjuder sin hjälp eller ger tips som kan hjälpa mig fram. Det känns lite onödigt att behöva uppfinna ett hjul på nytt, om svaren går att få snabbare. Nedan ser ni alltså ett litet kollage med pusselbitar jag hoppas ska finnas med i framtiden.

Jag har en önskan om en härlig morgonrutin där jag kan sätta ett mantra för dagen och landa i mig själv innan vardagens bestyr pockar på uppmärksamhet. Då jag ofta har svårt att hålla rutiner och skapa tid för att fylla i böcker som dessa så kom jag på den briljanta idén att hänga upp boken ”planera för dina drömmar” i badrummet! Idén om att hänga boken på toan dök upp eftersom jag är så dålig på att ta mig tid att sätta mig med sådant på morgonen. På toan sitter jag oftast en stund och ”vaknar till” medan jag knappar på telefonen. Nu är tanken att (istället för att knappa på telefonen) ta några minuter till att gå igenom kalendern och dagens plan. HETT TIPS, om jag får säga det själv!

Har börjat förstå att drömmarna inte uppfylls av sig själva utan att det krävs att jag aktivt fattar beslut och tar stegen närmare visionen. Nu har alltså mitt år av möjligheter startat!

Hur ser din dröm om framtiden ut?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *