En önskan om en God Jul

Vad har du för önskan inför denna dag? Vill du uppnå någon speciell känsla? Lugn? Kärlek? Vill du spendera tid med de du älskar, din familj, dina vänner eller med ditt djur? Kanske vill du bara vara ensam?

Oavsett hur denna dag ser ut för just dig, glöm inte att stanna upp där du är. Känn noga efter vad maten smakar, se dig omkring på de som finns i din närhet. Kramas ofta. Slappna av i axlarna. Påminn dig själv om vad som är viktigt – för dig. Stressa inte, julen är här för att avnjutas tillsammans – eller ensam – beroende på omständigheterna för just dig.

Jag ville bara kika förbi här och önska just dig en riktigt god och varm jul! Jag vill också påminna dig om hur värdefull du är och om vilka möjligheter du har att skapa ett liv du vill leva och njuta av. Så njut av dagen, oavsett hur den ser ut för just dig.

Här ser ni för övrigt tomten jag gjorde i grundskolan. Tänk att den lever än!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: