Lite ny utrustning

Eftersom jag återupptagit målandet (som i princip legat helt på is de senaste 12 åren) så har målarutrustningen jag haft hemma sett bättre dagar. Akrylfärgerna hade nästan helt torkat ut och därför har jag mestadels använt mig av akvareller sista tiden. Under skolåren, då jag målade som mest, så avskydde jag akvarell eftersom det var så svårt att rätta till misstag. NU däremot så tycker jag att det är SÅ roligt med akvarell. Jag kan egentligen ingenting om tekniker utan gör lite som jag känner. Däremot tyckte jag att mitt utbud av målarprylar behövde utökas lite och köpte därför en liten julklapp till mig själv.

Jag köpte nämligen ett litet set med kolpennor och kolkritor. Har inte tecknat med kol sedan gymnasiet men vill minnas att jag älskade det! Vi får väl se om jag kan skapa någonting med kol framöver.

Jag köpte också några grundfärger i akryl vilket täcker det mesta i färgväg eftersom det går att blanda fram nya färger och nyanser. Älskar när skaparlusten infinner sig!

God jul, till mig själv, från mig själv!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: