(Förra) veckans bild OCH en ”Slow SFS”

Jag snubblade över @studiofnitter och upptäckte att hon hade ett helt fantastiskt sätt att tipsa om sina favoritkonton på instagram! Hon har nämligen gjort egna illustrationer av bilder tagna från favoritkontot hon vill dela i en s.k. ”slow SFS” (dvs långsam share-for-share). Detta vill jag såklart haka på och tänker att jag lite då och då – utan stress – smyger in målade/tecknade bilder från mina favoritkonton! Vad säger ni, låter det intressant?

Jag hade dessutom en omröstning i mina stories på instagram förra veckan beträffande intresset av att jag skulle måla ”veckans bild”. Fick otroligt fina svar med klar majoritet för JA! Först ut i ”veckans bild (för v.49) som blev en kombination av veckans bild OCH en ”slow SFS” då jag målat en bild från mannens företagskonto, @borrebutiken. Självklart är hans konto ett av mina favoritkonton – inte för att jag är så fruktansvärt fiskeintresserad utan för att jag älskar honom och att han vågar satsa på sin största dröm. Det vill jag såklart stötta så gott jag kan!

Bilden är målad med akvarellpennor i grunden, svepte sedan över med pensel, förstärkte med vanlig akvarellfärg och fyllde i vissa streck med en svart tuschpenna.

Denna vecka har jag – rent formellt – bjudit på min första ”slow SFS”, nämligen @nestorforlag som är min stora idol på så många sätt. Bilden målades som hastigast häromkvällen när jag låg i soffan och skrev. Gammal hederlig kulspetspenna alltså, det är grejer.

Har ni några önskemål eller tips på motivet till veckans bild?! Hojta till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *